Poorten

Houten poorten op maat

Uw prachtige houten tuinpoort op maat gemaakt

Elke tuinpoort in hout betreft absoluut maatwerk, helemaal afgestemd op wat wij met u overeenkomen en afgestemd op uw budget.

In ons atelier zetten wij kwalitatief hoogstaande machines en gereedschappen in om voor u een optimaal resultaat te bereiken.  Iedere poort wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Onze creaties getuigen altijd van inzicht. Wilt u een tuinpoort, houten afsluiting of een tuinomheining aan uw oprit of naast uw woning om deze veilig en sierlijk af te sluiten?

Of heeft u een poort in gedachten die niet alledaags lijkt? Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u, uw droom te creëren. 

Door onze jarenlange ervaring met alle soorten houten poorten kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaande afwerking.  Oog voor detail is ons motto.
Volledig maatwerk wordt gegarandeerd, waardoor u een uniek concept creëert.

Qua regio plaatsen wij poorten over het hele land. We plaatsten al poorten in hout te Limburg, Kempen, provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant tot zelfs Oost- en West-Vlaanderen.

Bijgebouw in aanbouw
Image

Werkwijze

Wij beschouwen iedere poort of afsluiting in hout als een uniek project. Samen met de klant bespreken we de wensen en gaan hiermee aan de slag.

Wenst u een dubbel tuinpoort, of een tuinpoort van meer dan 3 meter als afsluiting voor uw inrit of inrijpoort? Het is allemaal mogelijk. 

U kan bij ons terecht voor de volledige realisatie van uw dromen, van A tot Z. 
Onze prijzen in verhouding tot de markt zijn zeer voordelig. 

Materialen die wij gebruiken

Al onze poorten, zowel rustiek als modern, schuifpoorten of vast, kunnen opgebouwd worden uit volledig eiken of gedeeltelijk eiken, thermowood, geïmpregneerd grenen, of in tropisch hardhout. Metalen poorten plaatsen wij niet.

Vraag gerust een offerte aan voor de poort van uw dromen.

Enkele voorbeelden:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Uw poort vakkundig gebouwd en geplaatst

Een houten poort vraagt om vakkennis, het ontwerp en de bouw moeten aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoen. 

Hiervoor gaan wij uitgebreid met u in gesprek en als het nodig mocht zijn, dan kunnen wij de plannen tussentijds bijstellen. 

Wij hoeven niets uit te besteden aan anderen. Zo zijn we zeker dat we u de beste service kunnen bieden.

Vraag gerust meteen uw offerte aan.

Gebouwde schuur

Nieuwsgierig geworden?