Algemene schrijnwerkerij

Inbouwkasten op maat, een zee van ruimte

Algemene Schrijnwerkerij

Algemene Schrijnwerkerij MB, gespecialiseerd in bijgebouwen, poorten & carports, kan u tevens assisteren bij overige zaken i.v.m. schrijnwerkerij. 

Met oog voor detail bouwen wij in onze eigen werkplaats o.a. inbouwkasten op maat, houten togen, houten muurtjes, brievenbussen etc.

We zorgen ervoor dat elke centimeter aan ruimte optimaal benut wordt. 

Door het gebruik van topkwaliteit materialen krijgt u hiermee een prachtige aanwinst in uw woning.

Kwaliteit is onze beste reclame en daar zetten wij ons als ervaren en enthousiaste schrijnwerker volledig voor in.

Heeft u behoefte aan extra bergruimte of wilt u een niet gebruikte ruimte optimaal benutten, bijvoorbeeld onder een trap?

Dan is een op maat ontworpen en naadloos aangebrachte inbouwkast voor u de oplossing. De kasten worden gebouwd met kwaliteits houtsoorten en afgelakt in de kleur van uw keuze.

Heeft u uw slaapkamer ingericht met pastel tinten en wilt u een inbouwkast in dezelfde kleurstelling? Dan bent u bij Algemene Schrijnwerkerij MB aan het juiste adres voor een goed advies op basis van uw wensen en behoeften en een correcte en vakkundige uitvoering van uw ideeën. Wij schrikken niet terug voor afwijkende maten of opstellingen en zien in alles een nieuwe uitdaging.

In de tijd van ons bestaan hebben wij al veel klanten mogen voorzien van één of meerdere inbouwkasten op maat en gezien de vele positieve reacties hebben wij in de regio rond Heist-op-den-Berg een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en serviceverlening.
Houten toog
Image
Maatwerk kast

Inbouwkasten op maat gemaakt, elke centimeter ruimte optimaal benut

Een zeer ruime variatie aan inbouwkasten is mogelijk bij Schrijnwerkerij Maes Bert. Wilt u uitsluitend legplanken of juist alleen rails voor het ophangen van kleding of anders een op maat gerealiseerde indeling van beide mogelijkheden?

Wij luisteren goed naar uw wensen en presenteren u een ontwerp. Doordat wij het voorbereidende werk in eigen werkplaats kunnen uitvoeren verstoren we tijdens de plaatsing uw dagelijkse bezigheden zo min mogelijk.

Laat ons u inspireren om uw interieur te verfraaien met een prachtige inbouwkast. Wij beschikken over een grote mate van creativiteit en denken graag met u mee.

Uiteraard zijn uw wens en smaak bepalend voor het eindresultaat, maar graag denken wij mee met u om samen te komen tot een optimale keuze.

Door de degelijkheid van onze schrijnwerkerij zullen de gemaakte items immers nog vele jaren meegaan.

Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Contacteert u ons voor een indruk van alle mogelijkheden vandaag nog.

Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend bij u langs op locatie om u te adviseren over welke inbouwkast of andere houten items het beste passen bij uw behoeften.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Meer bergruimte nodig?